Disktrasa - lin - Hus-modern.se

Disktrasa - lin

Disktrasa i 55% lin och 45% bomull. finns i flera färger. disktrasa eller diskduk i 55% lin och 45% bomull. Disktrasan har en mycket god uppsugningsförmåga och en lång livslängd. Tvättas i 60 grader. Finns i flera olika färger. Vikt 37 g Längd 25 cm Bredd 23 cm

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Diskduk- disktrasa

Handgjord disktrasa eller diskduk i 55% lin och 45% bomull. Disktrasan har en mycket god uppsugningsförmåga och en lång livslängd. Tvättas i 60 grader.

Finns i flera olika färger.

Vikt 37 g
Längd 25 cm
Bredd 23 cm

Tvättråd:
Kan tvättas i max 60° som bomullstvätt Använd inte blekmedel Ska ej torktumlas Mycket hett strykjärn (200°C) (bomull, linne) Tål ej kemtvätt

 

 

Tillverkad av Iris hantverk, ett litet borstbinderi som startades i slutet av 1800-talet i Stockholm. Det blev en lyckad rörelse, så lyckad att den alltså finns kvar än idag. Nu, som då dras varje borste för hand av människor som saknar synförmåga. Handgjort och fingertoppskänsla får här en ny dimension. 

Idag är man 13 anställda i Iris Hantverk. Grunden i verksamheten är borstbinderiet på Sandsborgsvägen i Enskede. Där binder 5 synskadade hantverkare från flera olika kulturer borstar enligt gammal hantverkstradition. På iris hantverk värnar man om hantverkarna och borstbinderiets fortlevnad. Dess vision och mål är att få återväxt i det traditionella hantverksyrket som borstbinderiet är. Detta genom att föra ut hantverkarnas gedigna kunnande i produkter av funktionell och god design i kombination med kvaliteten av naturmaterial.

Alla borstarna från Iris hantverk är av exklusiv design och tillverkas mestadels av naturmaterial, Det finns ingenting som slår den känslan och den kvaliteten som en handdragen borste i naturmaterial ger.

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Tillbehör

Andra köpte också