Iris Hantverk Diskborste - Hus-modern.se
5 1

Iris Hantverk Diskborste

(1 recensioner)

Diskborste i bok och tagel. Praktisk liten diskborste med utbytbart huvud. Tagel är mjukt och skonsamt och gör effektivt rent utan att repa porslinet. Maskintillverkad. Vikt 94 g Längd 23 cm Bredd 4 cm Höjd 4,5 cm

59 kr
I lager (3 st)   Leveranstid: 1-7 dagar
1228

Diskborste vardag

En snygg diskborste gjord av finaste bok och tagel. En väldigt praktisk liten diskborste, perfekt för dig som vill, plastsanera ditt kök. Diskborsten har utbytbart huvud, Tagel är perfekt att anvädna till diskborsta eftersom det är mjukt och skonsamt och effektivt gör rent utan att repa porslinet. 

Vikt 94 g
Längd 23 cm
Bredd 4 cm
Höjd 4,5 cm

 

Diskborsten är tillverkad av Iris hantverk, ett litet borstbinderi som startades i slutet av 1800-talet i Stockholm. Det blev en lyckad rörelse, så lyckad att den alltså finns kvar än idag. Nu, som då dras varje borste för hand av människor som saknar synförmåga. Handgjort och fingertoppskänsla får här en ny dimension. 

Idag är man 13 anställda i Iris Hantverk. Grunden i verksamheten är borstbinderiet på Sandsborgsvägen i Enskede. Där binder 5 synskadade hantverkare från flera olika kulturer borstar enligt gammal hantverkstradition. På iris hantverk värnar man om hantverkarna och borstbinderiets fortlevnad. Dess vision och mål är att få återväxt i det traditionella hantverksyrket som borstbinderiet är. Detta genom att föra ut hantverkarnas gedigna kunnande i produkter av funktionell och god design i kombination med kvaliteten av naturmaterial.

Alla borstarna från Iris hantverk är av exklusiv design och tillverkas mestadels av naturmaterial, Det finns ingenting som slår den känslan och den kvaliteten som en handdragen borste i naturmaterial ger.

Tipsa

Upptäck mer


0
0

Recensioner

Marie Nilsson

Jättebra diskborste . Bra att diska med .

2019-06-04

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också