5.0 3

Paket med Baksten och Brödspade

(3 recensioner)

I paketet ingår; Baksten i granit för stenugnsbakat bröd och pizza med måtten 30*40*3 cm samt en fin brödspade/bakspade med handtag och fasade kanter som gör det enkelt att fånga upp brödet, tillverkad i plywood med måtten 29*40 cm. Stenarna kan variera i färg och kan både vara ljusa, mörka och spräckliga.

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Med en baksten kan du baka pizza med krispig botten och frasiga matbröd i din vanliga ugn. Bakstenen hjälper till att hålla en jämn temperatur, vilket är en fördel vid bakning. Du kan grädda direkt på bakstenen eller använda bakplåtspapper. När du bakar på ugnssten får brödet en riktigt härlig skorpa, uppdatera din ugn med en sten för ett bättre resultat!

Placera stenen lågt i ugnen ovanpå en plåt eller ett galler. Tänk på att alltid placera stenen i en kall ugn och därefter sätta på ugnsvärmen. Tänk även på att alltid vara försiktig när du hanterar stenen efter användning, eftersom den är het långt tid efter att du har stängt av ugnen. Stora temperaturväxlingar eller användning av vatten på varm sten kan göra att den spricker.
Rekommenderat är att förvara stenen på en plåt eller galler hela tiden så minskar risken för att den spricker vi hantering utanför ugnen.
Baksten i granit - för ett bättre resultat, du blir inte besviken!

Lycka till med baket!

Tipsa

Upptäck mer


  0
  0

  Recensioner

  Anna Fries

  2019-12-01
  Charlotte Wiklund

  Båda var mycket bra det blev superfin surdegspizza men stenen i ugnen.

  2019-11-04
  Charlotte Wiklund

  Båda var mycket bra det blev superfin surdegspizza men stenen i ugnen.

  2019-11-04

  Skriv en recension om produkten

  Betyg:


  Andra köpte också