Margrethe Visplock till skål 3 liter - Hus-modern.se

Margrethe Visplock till skål 3 liter

119 kr
I lager (6 st)   Leveranstid: 1-7 dagar
8414

Visplock till Marghreteskål 

Visplock till 3 liters Margrethe-skål (dock med undantag av porslinskålarna och rostfra Margrethe-skålar). Det lilla locket i mitten kan tas av, så att locket kan användas som visplock. Man kan även låta det sitta kvar, och använda det som ett vanligt lock.

Om Margarethe Skålen

Margrethe-skålen skapades i Sigvard Bernadotte och Acton Bjørns designstudio i Köpenhamn. 1954 fick man kungafamiljens tillstånd att uppkalla den efter den nuvarande drottning Margrethe II.

År 2024 lanseras den ikoniska Magretheskålen i en version 2024 i ett nytt, varumärkesregistrerat material, Durostima®, som, till skillnad från det tidigare materialet, kan återvinnas 100 procent, kan användas både i mikrovågsugn och frys, och är även lämpligt för användning med en handmixer

Margarethe skålen har sedan lanseringen på 1950-talet har sålts i mer än 25 miljoner exemplar över hela världen. Det är världens mest kopierade blandningsskål.

Den ingår i en stor produktserie med skarpt fokus på funktionell design och hög kvalitet, och finns i flera olika trendiga färger. Allt för att du ska hitta något som passar i ditt kök. 

Tipsa

Upptäck mer


0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: