Margrethe Lock till skål 2 liter Transparent - Hus-modern.se

Margrethe Lock till skål 2 liter Transparent

49 kr
I lager (6 st)   Leveranstid: 1-7 dagar
8412

Lock till Marghreteskål 2 l - transparent

Rosti lock till Margrethe-skål fås i olika storlekar, det finns ett lock till mixkannor och till alla skålstorlekar (dock med undantag av degfatet och rostfria Margrethe-skålar). 

Om Margarethe Skålen

Margrethe-skålen skapades i Sigvard Bernadotte och Acton Bjørns designstudio i Köpenhamn. 1954 fick man kungafamiljens tillstånd att uppkalla den efter den nuvarande drottning Margrethe II.

År 2024 lanseras den ikoniska Magretheskålen i en version 2024 i ett nytt, varumärkesregistrerat material, Durostima®, som, till skillnad från det tidigare materialet, kan återvinnas 100 procent, kan användas både i mikrovågsugn och frys, och är även lämpligt för användning med en handmixer

Margarethe skålen har sedan lanseringen på 1950-talet har sålts i mer än 25 miljoner exemplar över hela världen. Det är världens mest kopierade blandningsskål.

Den ingår i en stor produktserie med skarpt fokus på funktionell design och hög kvalitet, och finns i flera olika trendiga färger. Allt för att du ska hitta något som passar i ditt kök. 

Tipsa

Upptäck mer


0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: