Marghereteskål 3 l - Stål

649 kr
I lager (1 st)   Leveranstid: 1-7 dagar
8409

Margretheskål 2 liter - stål

Superfin och populär skål från Rosti. Margrethe-skålen är särskilt lämplig vid tillredning, men kan naturligtvis också användas i andra sammanhang - t ex vid servering. Det går att köpa till lösa lock till skålarna, som då kan användas till förvaring. 

Detta är en snygg och exklusiv utgåva i stål av den kända och älskade Margrethe-skålen. Skålen är tillverkat i 18/8 stål og har satin-finish på insidan og blank finish på utsidan. Lämplig till diskmaskin och frys, men kan inte användas i mikrovågsugn.

 

Om Margarethe Skålen

Margrethe-skålen skapades i Sigvard Bernadotte och Acton Bjørns designstudio i Köpenhamn. 1954 fick man kungafamiljens tillstånd att uppkalla den efter den nuvarande drottning Margrethe II.

År 2024 lanseras den ikoniska Magretheskålen i en version 2024 i ett nytt, varumärkesregistrerat material, Durostima®, som, till skillnad från det tidigare materialet, kan återvinnas 100 procent, kan användas både i mikrovågsugn och frys, och är även lämpligt för användning med en handmixer

Margarethe skålen har sedan lanseringen på 1950-talet har sålts i mer än 25 miljoner exemplar över hela världen. Det är världens mest kopierade blandningsskål.

Den ingår i en stor produktserie med skarpt fokus på funktionell design och hög kvalitet, och finns i flera olika trendiga färger. Allt för att du ska hitta något som passar i ditt kök. 

Tipsa

Upptäck mer


0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: