Grunne Linoljesåpa 1 liter - Hus-modern.se
5 2

Grunne Linoljesåpa 1 liter

(2 recensioner)
139 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-7 dagar
1237

Linoljesåpa

Såpan har en ljuvlig doft av mandel med en etikett inspirerad av 1900-talets tidiga årtionden. Såpan är miljövänlig, effektiv och biologiskt nedbrytbar, hantverksmässigt tillverkad av det Öländska företaget Grunne produktion. 

Linoljesåpa är en såpa av högsta tänkbara kvalité utan klarningsmedel och konserveringsmedel. Såpan är miljövänlig, effektiv och biologiskt nedbrytbar Hantverksmässigt tillverkad av Grunne produktion. Såpan har en ljuvlig doft av mandel med en etikett inspirerad av 1900-talets tidiga årtionden. 

Såpan används till rengöring av skurgolv, klinker, sten, trä, penseltvätt, färgborttagning, handtvätt. löser smuts även i kallt vatten.

 

Så här såpskurar du skurgolv

Börja med att fukta golvet med kallt vatten - Om golvet är stort, ta några brädor i taget. Observera att vattnet ALLTID ska vara KALLT för att behålla sin färg, varmt vatten gör att golv grånar. Tänk också på att aldrig lägga såpa direkt på torrt golv, då blir det fläckar på golvet som inte går bort.

Dosering - 2 - 3 dl flytande såpa på 10 L kallt vatten (en hink).

Arbeta alltid i brädornas längdriktning. Skura några brädor i taget. Lägg koncentrerad såpa på skurborsten och skura intensivare på fläckar och kraftigt smutsade ställen. När du skurat en bit använder du trasan eller moppen för att ta upp sköljvattnet. fortsätt sedan att skölja golvet med kallt vatten tills golvet är helt rent. Låt aldrig skurvattnet torka in i golvet, då blir det fläckar.

Hur ofta ska jag såpskura?

Det räcker om du skurar vid behov, när golvet är ordentligt smutsigt, två tre gånger per år. Däremellan räcker det med våttorkning för att få bort lättare smuts.

Tipsa

0
0

Recensioner

Ann-Christin Hedin

Helt underbart och det luktar ljuvligt i huset. 👍👍Och vilken skillnad på mina trägolv. 😊😊

2022-01-05
Maria Nyström

Den såpan på ett avskrapat, eller möjligen avlutat, gammalt slagbord är toppenbra. Träet blir blankt och fint.

2020-07-08

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också