Baksten/ Ugnssten/ Pizzasten 30*40

Ta din bakning till en ny nivå! Baksten i granit för tillverkning av stenugnsbakat bröd och pizza. 30*40*3 cm Då stenarna kommer från olika typer av granit kan färgen skilja mellan stenarna. Den finns både mörka, ljust och spräckliga. Funktionen är givetvis densamma på samtliga stenar.

549 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-5 dagar
2571

Med en baksten kan du baka pizza med krispig botten och frasiga matbröd i din vanliga ugn. Bakstenen hjälper till att hålla en jämn temperatur, vilket är en fördel vid bakning. Du kan grädda direkt på bakstenen eller använda bakplåtspapper. När du bakar på ugnssten får brödet en riktigt härlig skorpa, uppdatera din ugn med en sten för ett bättre resultat!

Placera stenen lågt i ugnen ovanpå en plåt eller ett galler. Tänk på att alltid placera stenen i en kall ugn och därefter sätta på ugnsvärmen. Tänk även på att alltid vara försiktig när du hanterar stenen efter användning, eftersom den är het långt tid efter att du har stängt av ugnen. Stora temperaturväxlingar eller användning av vatten på varm sten kan göra att den spricker.

Rekommenderat är att förvara stenen på en plåt eller galler hela tiden så minskar risken för att den spricker vi hantering utanför ugnen.

Baksten i granit - för ett bättre resultat, du blir inte besviken!

Tipsa

Upptäck mer


0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också