Beställningsvara
Dualit Brödrost Classic - Canvas - Hus-modern.se

Dualit Brödrost Classic - Canvas

3795 kr
Ej i lager, beställningsvara. Leveranstid 14-30 dagar
5026

Dualit Brödrost Classic - Canvas

Här är brödrosten som samlat 70 års rostkunskap i en Brödrost. Dualits Classic brödrostar tillverkas fortfarande för hand i bördrostfabriken i London, England. Varje liten del i brödrosten är utbytbar vid behov och om den går sönder. Bra för miljön och för dig. Det här är en brödrost som håller en livstid om inte mer! Du kommer troligen att hinna tröttna på den innan den går sönder.

Dualit är brödrostarnas rolls Royce, och deras Classicmodell är en absolut toppmodell. De kännetecknas av god kvalitet och design från England, landet där man verkligen vet hur man ska rosta perfekt bröd! Dualit anses vara en av världens bästa brödrosttillverkare, och det är självklart att vi säljer ett urval av dem här hos Hus-modern. Inget kök ska vara utan en riktigt bra brödrost!

Dualits brödrostar är både praktiskta och snygga och de rostar gudomligt bra! Cool retrodesign och flera olika färger. Enkel att rengöra. Brödrosten har en utdragbar bricka för smulor så att du enkelt kan hålla den ren och fräsch även inuti. Den har justerbara fötter. Classic brödrost har extra breda, 28 mm, urtag till brödskivorna, så att du ska få plats med den speciella sandwichkorgen som finns att köpa som tillbehör om man vill förvandla sin brödrost till smörgårsgrill!

Man kan även ändra graden av rostning och det går också att ställa in så att brödskivorna inte "poppar upp" utan ligger kvar inne i rosten och håller värmen tills man manuellt trycker upp brödet. En bra funktion att använda för att hålla brödet varmt när man satt på det för tidigt och äggen inte är klara än.

Brödrost Classic, från Dualit har två fack och har en peek-and-pop® funktion som gör att du kan titta på brödet medan du rostar, utan att avbryta rostningen. Den har även en inbyggd sensor och unika PROHEAT element”patent”, för att du alltid ska få ett perfekt resultat och gyllenbruna skivor. Högre watt än de flesta andra brödrostar på marknaden så att du får en snabb, krispig rostning varje gång!

Den extra stora, breda öppningar gör att du även kan tina upp fryst bröd och självklart både bagels och bullar.

Brödrost Dualit Classic – Specifikationer:

 • • Öppning: 28 mm
  • Kapacitet: 65st brödskivor per timme
  • Effekt: 1200W
  • Material: Gjutet aluminium, rostfritt stål
  • Vikt: 3,5 kg
  • Mått: 26 x 21 x 22 cm
  • Garanti: 1 år

Tipsa

Egenskaper

Färg
Creme
Köksmaskin
Brödrost

Upptäck mer


0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Tillbehör