Priser inkl. moms
Bra att veta

14 dagars öppet köp

Du har alltid 14 dagars öppet köp, om du av någon anledning inte är nöjd med din produkt.

Fraktkostnad

Fraktavgiften är 49 kr. Beställning med ordervärde över 800 kr levereras fraktfritt. Frakt för gummipackningar är 39 kr.

Leverans

Vi skickar paket 2 dagar/vecka. Normal leveranstid är 3-6 dagar.

Kontakta oss

Enklast via mail!
info@hus-modern.se
Hus-Modern
Lövsättergården
Slaka Linköping
0734-36 96 30

Prisjakt

Köpvillkor

1. Köp
Vid beställning träffas avtal om köp först när hus-modern.se bekräftat beställningen genom en orderbekräftelse. En orderbekräftelse genereras automatiskt. Om leveranstid ändras i beställningen kommer kunden att meddelas om detta snarast möjligt. Hus-modern.se har ägande och återtaganderätt till samtliga produkter tills dess att fullständig betalning har erlagts från kund. För att handla hos oss måste du vara 18 år.2. Pris

I priserna ingår moms med 25 % Vid bekräftad beställning, kan priserna endast ändras av omständigheter som hus-modern.se inte råder över. Till exempel väsentligt ändrade råvarupriser, valutaförändringar eller ändrad moms. Inga expeditionskostnader tillkommer.3. Frakt

En fraktkostnad tillkommer på priset. Vi skickar varorna med Schenker, det innebär att paketen är försäkrade och går att spåra. Paketen hämtas ut på närmaste utlämningsställe. Fraktavgiften är 49 kr. Beställning med ordervärde över 800 kr levereras fraktfritt. Frakt för packningar är 39 kr. Mindre ordrar skickas per post.

Ps. Var noga när du anger mobilnummer så paketet aviseras rätt! Har du inte fått avisering en vecka efter lagd order kontakta oss, info@hus-modern.se. Vi ansvarar inte för felaktigt ifyllda telefonnummer eller mailadresser. Anges inget mobilnummer aviseras paketet via brev mot en avgift på 10 kr.

4. Betalningsvillkor

4.1 Kortbetalning
Betala med VISA eller MasterCard.
Samarbetet med Nordea bank och Dibs betallösen garanterar 100 % trygghet.
Alla transaktioner genomförs enligt den nya standarden 3D-Secure. Det är en säkerhetsstandard framtagen av VISA och MasterCard. VISA kallar lösningen för Verified by Visa och MasterCards namn är SecureCode.

I samband med ditt köp reserveras pengarna på ditt konto. Köpesumman dras från ditt konto först när varorna lämnar vårt lager. Vid kortbetalning tillkommer inga avgifter.

4.2 Klarna Faktura  Handla nu - betala efter leverans!

Fakturabetalning sker i samarbete med företaget Klarna som sköter hanteringen. Vid betalning mot faktura sker det en kreditupplysning på personnumret. Samtidigt görs en jämförelse för att kolla att leveransadress och folkbokföringsadress är samma. Vid fakturabetalning gäller:

 • Få alltid varan innan du betalar
 • Betalningstid - alltid 14 dagar
 • Faktureringsavgift 19 kr
 • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans - och hemförsäljningslagen
 • Ladda ner dina fakturor från klarna.se
 • Möjlighet till delbetalning

Vid försenad betalning gäller Klarnas kontovillkor.
Fakturan skickas via mail i samband med att vi hanterar din order. För mer information kring fakturabetalningen, se Klarnas sida Klarna faktura.


4.3 Klarna Konto/ Delbetala från 50kr/mån
Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

 • En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp
 • Få alltid varan innan du betalar
 • Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet
 • Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
 • Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad
 • Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång

För Klarna konto gäller årsräntan på 19,5% och effektiv ränta från 26,99% vid köp om 10 000 kr. Med andra ord blir den genomsnittliga räntekostnaden per månad, om du handlar något för 1 000 kr, ca 16,50 kr.

Länk till Klarnas Allmänna villkor.
Länk till Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation

Din ansökan kommer föranleda en sedvanlig kreditprövning vilket kan innebära att Klarna inhämtar en kreditupplysning. Du får i sådana fall en kopia av kreditupplysningen hemskickad till dig.
Har du några ytterligare frågor eller funderingar är du välkommen att ringa Klarna på 08-120 120 10, mån-tors mellan 08.30 – 20.00, fredagar 08.30 – 17.00 och helger 10.00 – 17.00.

Länk till Klarnas Allmänna villkor.
Länk till Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation.

Fakturan från Klarna mailas ut i samband med att din order packas.
Det är viktigt att rätt mailadress anges vid beställningen. Hus-Modern tar inte ansvar när fel mailadress eller mobilnummer uppgivits vid upprättande av order. Du kan alltid se dina köp på klarna.se

5. Leveranser
Varor som finns i lager levereras normalt inom 3-6 arbetsdagar efter det att vi har mottagit din beställning. Vi skickar paket 2 dagar/vecka.

5.1 Outlösta paket vid Service point

För outlösta paket vid Service point debiteras en kostnad på 300:- för att täcka transport, emballage och administrationskostnad. Kostnaden är per kolli. Paketen ligger 2 veckor på utlämningsstället och retuneras sedan. Hus-Modern.se tar inte ansvar för om fel kontaktuppgifter fyllts i, var noga att uppge korrekt mailadress och mobilnummer!

6. Leveransförseningar
Ibland uppstår leveransförseningar utom vår kontroll. Det kan t.ex. ske då en leverantör inte kan fullfölja sina leveransförpliktelser mot oss. Om det inträffar frånsäger vi oss ersättningsansvar till kunden för den skada som förseningen åstadkommit. Du kan lita på att vi alltid meddelar dig om leveranser drar ut på tiden.

7. Skadat gods/ Saknat paket

När du tar emot din vara är det viktigt att du omedelbart besiktigar paketet. Skulle emballaget och innehållet vara skadat så meddelar du detta till Skadecenter i Jönköping: 036-183240 eller via mail: skadecenter@dbschenker.com inom 7 dagar. Här finns dokument att fylla i för skadeanmälan. Vi är tacksamma om du meddelar oss snarast om det inträffar. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor. Tänk på att det kan vara bra att fotografera skadan på emballaget/ trasigt gods. Vid borttappade paket ska en förlustanmälan upprättas.

8. Ångerrätt och Öppet köp
Enligt Distansavtalslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Vid utnyttjande av Ångerrätt/ Öppet köp betalar kunden för all frakt, dvs ut- och återfrakt. Ångerrätt och Öppet köp gäller inte då varor inte kan återlämnas i omonterat, obrukat och oskadat skick. Gäller heller inte klippt metervara. Om du får hem en vara som är felaktig eller felexpedierad, betalar vi givetvis returfrakten. Returer bokas via www.skickaenkelt.se

9. Reklamationer
Om du vill reklamera en skadad eller felaktig produkt skall du kontakta oss via e-post eller telefon inom en vecka. Spara alltid emballage, originalkartong och betalningsbekräftelsen. Om du ska skicka tillbaka en skadad vara till oss gör du det enklast i det emballage och förpackning som den skickades ut i. För större paket är det billigast är att skicka en sk. returfrakt hos Schenkers ombud, det kostar 70 kr.

Hus-modern.se följer konsumentköplagen vilket innebär 36 månaders reklamationsrätt. Reklamationsrätten täcker endast ursprungliga fel, dvs fel som fanns i varan vid leverans. Detta gäller inte i de fall då vi ej kan hitta något fel på produkten eller då du orsakat skadan själv. Vanligt slitage ersätts ej.


10. Återbetalningar
Återbetalningar sker till ditt bankkonto eller det sätt som kunden föreslår. Återbetalningen sker inom 5 arbetsdagar från att vi har mottagit och godkänt din retur.

11. Reservationer
Vi reserverar oss för ändringar i priser till följd av stora prisavvikelser från våra leverantörer, felskrivningar eller andra fel som ligger utanför vår kontroll. Läs mer om oförutsedda händelser under Force Majeur nedan.

Force Majeur
I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut och jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, som gör att vi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal. Nedan följer länkar till Konsumentverket och ARN där du kan läsa mer detaljerat om Konsumentköplagen och Distansavtalslagen mm. Vid en eventuell tvist följer vi alltid ARN:s rekommendationer.

http://www.konsumentverket.se/
http://www.arn.se/

Nyheter
Plåtburk Hilma Kompost Off White/Nickel
Plåtburk Hilma Kompost Off White/Nickel
349,00 kr 249,00 kr
Plåtburk Hilma Knäckebröd Off White/Nickel
Plåtburk Hilma Knäckebröd Off White/Nickel
179,00 kr 129,00 kr
Plåtburk Hilma Kaffe Off White/Nickel
Plåtburk Hilma Kaffe Off White/Nickel
179,00 kr 139,00 kr
HOLM Mortel i fin granit
HOLM Mortel i fin granit
249,00 kr 199,00 kr
Praktiskt brödform
Praktiskt brödform
129,00 kr 99,00 kr
Springform med Lock
Springform med Lock
159,00 kr 99,00 kr